Не доїхав: Прес-служба топ-чиновника режиму Януковича внесла ясність стосовно повернення до України

Наразі з боку Хорошковського триває інтенсивна робота щодо активації діяльності в Україні, як в сфері бізнесу, так і політики. Є дані про спроби закріпитись в керівництві СБУ

В Україну прилетіла дружина екс-голови СБУ та колишнього віце-прем'єр-міністра часів президентства Януковича Валерія Хорошковського, а не він сам. Про це "112.ua" повідомили в його прес-службі, коментуючи інформацію в ЗМІ про повернення бізнесмена в країну, зазначають Патріоти України.

У свою чергу журналіст Юрій Бутусов написав наступне: "На самом деле Хорошковский в Украину еще не возвращался. Но он действительно собирается прилететь в ближайшее время. У Хорошковского немало интересов в Украине - банковский бизнес, телеканал "Интер". Въезд ему не закрыт, уголовные дела правоохранительные органы не ведут. Вероятно, вернется чтобы сделать ставки в новой избирательной кампании.

Слухи появились и о назначении связанного с Хорошковским генерала Кмиты на пост первого зампреда СБУ и главк "К". Но на самом деле, нет никакого объективного подтверждения, что Кмита, который был одним из "инкассаторов", обилечивавших бизнес, вообще получит какое-либо назначение."

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...