Не довіряють вже нікому: У Росії міністрам заборонили виїзд з країни

Топ-чиновникам в Росії заборонили залишати країну без прямого дозволу прем'єр-міністра Михайла Мішустіна. Про це неназвані урядовці на правах анонімності розповіли журналістам видання The Bell, передають Патріоти України.

За їхніми словами, віднедавна виїжджати за кордон можна тільки за особливим дозволом, який потрібно узгоджувати з прем'єр-міністром. Причому дозволи видаються тільки для робочих поїздок, але не для відпочинку.

Нові вимоги стосуються практично всіх топовоих функціонерів уряду - від начальників департаментів в міністерствах до самих міністрів.

Видання з'ясувало, що такі обмеження стосуються тільки уряду РФ, а в адміністрації президента нічого подібного немає. Співрозмовники журналістів кажуть, що заборона є проявом "особливого завзяття" прем'єра Мішустіна.

На концерті Кобзона другий за масштабами аншлаг за останній рік: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 14 травня

вівторок, 14 травень 2024, 7:51

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 14.05.24 орієнтовно склали:

Нічого свого... Росія краде військові технології Заходу: Сунгуровський нагадав фразу Путіна про "цап-царап"

вівторок, 14 травень 2024, 7:30

Країна-агресор Росія, незважаючи на економічні санкції Заходу, має можливість модернізувати власне озброєння. Здебільшого це відбувається через копіювання зразків західної зброї. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю OBOZ.UA висловив директор військових ...