"Не дуже й товстий": РосЗМІ видали секретну інформацію про Путіна

Російський президент, як майже усі люди, користується мобільним телефоном, але незвичним.

Російські журналісти заявили, що президент РФ Володимир Путін поза стінами Кремля користується спеціальним мобільним телефоном, який товщий, ніж звичайний смартфон. У відповідь на відповідне запитання прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков відповів: "Не дуже й товстий". Про це повідомляє "Лента.ру", передають Патріоти України.

Так, газета "Московский комсомолец" із посиланням на джерело в Кремлі писала, що спеціальний телефон більш товстий, оскільки в ньому передбачено декілька рівнів захисту, в тому числі від спотворення сигналу та прослушки.

"Імовірність того, що офіційна розмова глав двох держав буде перехоплена – нульова. Взагалі спецзв'язок ФСО користується військовими супутниками", – сказало джерело.

Крім того, в машині Путіна нібито є ціла телефонна станція, а у офіцерів, які відповідають за його охорону, при собі є спецзв'язок. Спілкування із зарубіжними політиками відбувається обов'язково з перекладачем, навіть якщо обидва президенти відмінно знають спільну мову. Цей момент, як пояснило джерело, записаний у протоколі.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.