Не ігноруйте сигнали про повітряну тривогу: Арестович попередив, що окупанти можуть гатити по Києву цілий день

Російські військові можуть обстрілювати Київ упродовж цілого дня 26 червня. Таке припущення висловив радник глави Офісу Президента Олексій Арестович. Про це він написав у своєму фейсбуці, передають Патріоти України.

Крім того, радник глави Офісу Президента закликав не ігнорувати сигнали про повітряну тривогу. "Сьогодні весь день можуть працювати по Києву. Не нехтуйте заходами застереження", – підкреслив Арестович.

Він також підкреслив, що загроза ракетних атак існує й у інших містах. Тож ми наполегливо рекомендуємо вирушати до укриття щоразу, коли лунає сигнал про повітряну тривогу. Залишайтесь у сховищі доти, поки не буде відбій. Цей простий алгоритм може врятувати вам життя.

Стали свідком ракетного удару – в жодному разі не фотографуйте та не знімайте на відео його. Те ж стосується роботи ППО. Якщо ж ви таки задокументували побачене, то не публікуйте файли у соціальні мережі. Не ставайте випадково співучасниками злочинів, які коїть Росія.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...