Не ігноруйте тривог! Скільки ракета "Кинджал" летить до різних міст України - названо час

У четвер, 14 грудня, російські окупаційні війська вперше з серпня атакували Україну ракетами "Кинджал". Між оголошенням про пуски та повідомленнями про вибухи в різних регіонах минали лічені хвилини передають Патріоти України.

Автори телеграм-каналу UA War Infographics підрахували, скільки ракета "Кинджал" летить до різних міст України, якщо пуск відбувається з повітряного простору Липецької області РФ. Часу на те, щоб перейти до укриттів, дійсно обмаль.

Так, до Харкова аеробалістична ракета Х-47М2 долетить за 1,7 хвилини. До Полтави "Кинджал" летітиме 2,4 хвилини. До Чернігова та Дніпра ракета летить 2,7 хвилини, а до Запоріжжя – 2,9 хвилини. До Києва вона може долетіти за 3,2 хвилини.

Трохи більше 4 хвилин ракета "Кинджал" летітиме до Вінниці – 4,1 хвилини. Старокостянтинова Хмельницької області вона дістанеться через 4,4 хвилини з моменту пуску, до Одеси – через 4,5 хвилини.

До Львова в разі пуску з Липецької області РФ ракета "Кинджал" буде летіти 5,4 хвилини. Найбільше часу, аби дійти до укриттів, матимуть мешканці Ужгорода – 6,3 хвилини.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...