Не ігноруйте тривоги! Зеленський заявив, що Росія готується застосувати проти України черговий пакет іранських дронів

Росія не полишила планів знищити енергетичну інфраструктуру України. Окупанти готуються, зокрема, до чергової атаки іранськими дронами-камікадзе. Водночас українські захисники готові відбивати загрозу. Про це президент України Володимир Зеленський заявив під час Українського сніданку 2023 у Давосі, Швейцарія, 19 січня, передають Патріоти України.

За словами глави держави, російські окупанти вдарили по нашій країні вже сотнями іранських дронів. Зеленський попередив, що РФ готується застосувати проти України черговий пакет іранських БПЛА.

"Саме по нас б'ють іранські дрони. Вже не десятки – ми бачимо вже сотні. Зараз Росія готується застосувати ще один пакет. Я не знаю, на скільки днів, тижнів, місяців вони хочуть це розтягнути. Проте ми можемо все це відбивати. Ми знаємо, скільки нам потрібно, ми розуміємо всі наші цілі. Наші партнери знають енергетичну інфраструктуру нашої держави і всі місця, куди може бити Росія, щоб влаштувати черговий блекаут", – сказав Зеленський.

У Росії розробили секретний документ із планом, як послабити західних противників, зокрема США

четвер, 18 квітень 2024, 18:44

Міністерство закордонних справ країни-агресора Росії розробляє плани, щоб спробувати послабити своїх західних противників, включно зі США, і використати війну в Україні для створення нового глобального устрою. Про це 17 квітня пише The Washington Post ...

"Якщо розглядати літню кампанію": Полковник ЗСУ назвав два українських міста, які під загрозою окупації

четвер, 18 квітень 2024, 18:22

Під час літнього наступу Росія, ймовірно, зосереджуватиме свої головні зусилля у напрямку Часового Яру й Покровська. Таку думку висловив військовий експерт, полковник ЗСУ, речник Генерального штабу ЗСУ (2014-2017 рр.) Владислав Селезньов в етері телека...