"Не хаміть, будь ласка. Без парасольки сьогодні?": Нардепка Геращенко та кандидатка в мери Києва Верещук посварилися (відео)

Кандидат у мери Києва від "Слуги народу" Ірина Верещук і нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко влаштували словесну перепалку в ефірі політичного шоу на українському ТБ, передають Патріоти України.

Геращенко в ході програми закликала Верещук не грубіянити і нагадала їй про зйомки ролика, в якому Верещук знімалася в образі Мері Попінс. "Без парасольки сьогодні?", - "Це смішно, Ви вважаєте?", - обмінялися фразами політики. Пізніше Верещук заявила, що саме парасолька допомогла їй побачити "розкрадання і магазини "Рошен, які виросли, як гриби після дощу".

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...