"Не хочете жити самі - не заважайте іншим": В Одесі затримали мешканців, які злили у мережу наслідки ракетних ударів РФ (відео)

Співробітники Служби безпеки України в Одесі затримали трьох мешканців міста, які публікували відео прильотів крилатих ракет під час повітряної атаки 7 травня. З кожним з них була проведена профілактична бесіда, попередження про те, що повторення подібного спричинить реальну кримінальну відповідальність і зроблено мотиваційний ролик для "друзів-блогерів".У сюжеті "герої дня" закликають одеситів не робити таких помилок, адже за знімання пошкодженої ворожою зброєю інфраструктури загрожує тюремний термін до 15 років. Кадри з тими, хто повинився, опублікували на Telegram-каналі СБУ, передають Патріоти України.

Зазначимо, що за кілька годин до того, як силовики провели виховну бесіду, речник Одеської ОВ Сергій Братчук попередив порушників. За його словами, подібні дії ведуть до серйозної загрози не лише блогерів, які мріють "хайпанути" на військовому контенті, а й іншим мешканцям населених пунктів, у яких ведеться заборонена зйомка.

"Хто виклав у соцмережу все, що можна, за ними проведено моніторинг та особи їх з'ясовано. Будь-ласка, готуйтеся. До вас уже виїхали ті люди, які проведуть з вами розмову. Не хочете жити самі, не заважайте жити своїм близьким. Одесо, тримайся!", – зазначив він.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...