​"Не хочу бігати за партіями": Нардеп Лещенко після афронту зі "Слугу народу" визначається, як повторно потрапити до Верховної Ради

Пан Лещенко розраховує на любов та гарячу підтримку киян, сподіваючись, що скандальна історія з пентхаусом у центрі столиці, збудований за сумнівні кошти, не завадить записному антикорупціонеру в отриманні мандату народної довіри.

Після того, як з'ясувалось, що скандальному нардепу не знайшлося місця у першій сотні списочників партії Зеленського, Сергій Лещенко заявив про вірогідність балотуватися на позачергових виборах до Верховної Ради в одному з мажоритарних виборчих округів Києва як самовисуванець, зазначають Патріоти України. Про це політик заявив в ефірі одного з телеканалів. Нагадаємо, в травні депутат став фігурантом антикорупційного розслідування САП.

Остаточне рішення з цього приводу він планує прийняти в найближчі дні.

«Я не хочу бігати за списками, за партіями. У мене є ще один варіант - це балотуватися за округом у місті Київ », - заявив Лещенко, підкресливши, що останні півроку тісно співпрацював з партією «Слуга народу», проте її політрада вирішила не включати до виборчого списку людей, які вже були обрані в Раду.

«Це рішення, з яким я погоджуюся, тому що це (партія.-ред.) нова сила, з яким я погоджуюся, тому що це нова сила, вона повинна йти з нового, чистого аркуша», - заявив Лещенко.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» на з'їзді 9 червня оприлюднила ТОП-100 партійного списку для участі у виборах. У нього включені голова партії Дмитро Разумков, радник Володимира Зеленського Ірина Венедиктова, генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко і чемпіон світу з греко-римської боротьби Жан Беленюк.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...