"Не хочу бути "одним народом" із українцями. Ми різні": Журналіст Парфьонов заперечив Путіну

Відомий журналіст Леонід Парфьонов заперечив твердження Володимира Путіна про те, що українці та росіяни – один народ. У інтерв’ю Євгену Кисельову він заявив, що це не так, а також наголосив, що росіянам треба дати можливість бути собою, а не змішувати їх насильно з іншими етносами, передають Патріоти України.

– Я, як росіянин, не хочу бути одним народом із українцями. Я бачу, що це різні народи. Не хочу бути таким же, як українці. Для чого? Залиште мені можливість бути собою. Це ж змішування з двох сторін. Це всіх повинно ображати, – сказав журналіст.

Він також розповів, що Путін, як людина літня, мав би пам’ятати всесоюзний хіт «Червона рута».

– Він може відтворити слова, йому здається, що це російською співають? – спитав Парфьонов.

Він також зазначив, що громадяни України із російськими прізвищами та для яких російська мова є рідною, не зовсім росіяни - це інша ідентичність.

– За цим принципом тоді австріяки німці. Але це не так. Ті, хто бував і в Австрії, і в Німеччині, навіть у зовсім сусідніх регіонах. Коли із Зальцбурга переїжджаєш у Баварію, ти одразу відчуваєш щось інше, – поділився спостереженнями Парфьонов.

Як відомо, 30 червня, під час «прямої лінії», президент Росії Володимир Путін заявив, що українці і росіяни – «це взагалі один народ».

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...