"Не хочу лякати": Скабєєва влаштувала істерику через можливу атаку українських дронів на Москву (відео)

Кремлівські пропагандисти влаштували чергову істерику у своєму телевізійному шоу. Цього разу росіян почали лякати можливою атакою українських дронів на Москву, передають Патріоти України.

Також у РФ стало "тривожно" через слова міністра оборони України Олексія Резнікова про наближення контрнаступу ЗСУ. Фрагмент істерії пропагандистки Ольги Скабєєвої опубліковано у Telegram.

Рупор кремлівської пропаганди вкотре почала лякати росіян, мовляв, Україна збирається атакувати Москву. Також не обійшлося без згадки про традиційних для пропаганди РФ "нацистів".

"Данілов натякнув, що Україна готова атакувати Москву за допомогою 1000 ударних дронів. Ну а "галицький нацист", він же міністр оборони України, обіцяє контрнаступ ЗСУ до кінця весни. Не хочу лякати наших телеглядачів, проте не можу не поставити питання..." – тривожно заявила пропагандистка.

Так звані "експерти" припустили, що Україна нібито вже "атакувала" Москву безпілотниками. Свої маячні здогади вони обґрунтували "потужними" аргументами – уламки БПЛА були прикрашені кольорами українського прапора.

Варто зазначити, що тригером для чергової істерики пропагандистів став пост у Twitter секретаря РНБО Олексія Данілова, в якому він натякнув, що в України на озброєнні з'являться ударні БПЛА із дальністю польоту понад 3 тис. км.

"Правду кажучи": Виснажені українські війська потребують не лише артилерії, є ще одна проблема, - Business Insider

вівторок, 30 квітень 2024, 15:43

Нова американська зброя допоможе Україні протистояти російським атакам, але може пройти деякий час, перш ніж країна зможе перехопити ініціативу, передають Патріоти України. Як пише Business Insider, Україна отримала вкрай необхідний поштовх у війні, ко...

У списку може бути Нетаньягу: МКС хоче видати ордери на арешт ізраїльських чиновників, у США пригрозили "помстою"

вівторок, 30 квітень 2024, 15:26

США та їхні союзники стурбовані тим, що Міжнародний кримінальний суд (МКС) може видати ордери на арешт ізраїльських чиновників саме тоді, коли країна наближається до угоди про припинення вогню з ХАМАС, що потенційно може поставити під загрозу, повідомл...