"Не хочу уезжать, здесь так уютно, по-домашнему": Російський олігарх Хан залишив Лондон через санкції

Російський олігарх Герман Хан через британські санкції переїхав до Москви. Уродженець Києва прожив 10 років у Лондоні. Хан є співзасновником інвестиційної компанії LetterOne. Він залишив англійську столицю після передачі своєї частки в LetterOne несанкціонованому акціонеру, гарантуючи, що близько $2 млрд його статків, яка зберігається за межами Росії, не будуть заморожені, повідомляють Патріоти України із посиланням на Bloomberg.

"На велике задоволення Кремля, Захід відіграв важливу роль у консолідації як місцевих елітних кіл, так і мас. Під агресивним тиском Заходу на Росію вони перетворюються на актив партії війни", – сказав Гліб Павловський, незалежний політичний аналітик, який консультував Кремль у період першого десятиліття перебування диктатора Володимира Путіна при владі.

Крім Хана, всі його партнери з LetterOne, як і раніше, живуть за кордоном. Хоча російський підприємець Олексій Кузьмичов також передав свою частку у компанії несанкціонованому акціонеру.

Герман Хан – російський, український та ізраїльський бізнесмен та мільярдер. Великий акціонер "Альфа-Групп" та голова інвестиційної компанії L1 Energy.

Китай і Росія наполягають на "політичному" вирішенні війни в Україні: Сі Цзіньпін зробив заяву

четвер, 16 травень 2024, 18:56

Лідер КНР Сі Цзіньпін під час пресконференції з правителем РФ Володимиром Путіним заявив, що Китай і РФ виступають за політичне врегулювання війни в Україні, яку розпочала Росія під керівництвом Путіна. Днталі: Путін наразі перебуває із візитом у Китаї...

На брухт: Українські захисники знищили ворожий танк у Вовчанську та показали ефектне відео

четвер, 16 травень 2024, 17:23

Українські захисники знищили у вовчанську ворожий танк Т-72. Результатами роботи вони поділились у мережі. "У Вовчанську прикордонники бригади "Сталевий кордон" спільно з Силами оборони минулої доби вразили ворожий танк Т-72", - йдеться в повідомленні....