Не хочуть бичків годувати: Російські військові моряки відмовляються атакувати Одесу

Російські військові моряки не хочуть атакувати Одесу. Вони деморалізовані міцною системою оборони міста та професіоналізмом його захисників і бояться їх більше, ніж своїх командирів та трибуналу. Про це повідомляє військовий журналіст та волонтер Сергій Братчук, передають Патріоти України.

"Московити вражені створеною системою оборони Одеси, тому їхні військові моряки не хочуть атакувати наше місто. Гарматне м'ясо у консервних банках просто з'їдять одеські чорноморські бички, а к*цапські мамки не отримають навіть цинкових трун. Адмірали спонукають флот до виходу на одеський рейд, але серед екіпажів уже зріють бунти", – повідомив Братчук.


Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...

"Не знаю, что делать, вот опять разбомбили Белгород": Росіяни у розпачі через бойові дії поблизу власних домівок (відео)

четвер, 16 травень 2024, 22:20

Зокрема, у розмові росіянин розповідає, що Бєлгород знову розбомбили. "Я понял, а у вас что там? Я не знаю, что делать, там что-то вообще, только вот опять разбомбили Белгород", — жаліється росіянин. . Також у ГУР МОУ підкреслили, що за кожен воєнний ...