Не хочуть помирати в Україні: З білоруського полігону втекли озброєну російські військові

Кілька російських військових втекли з білоруського полігону під Барановичами, прихопивши із собою щонайменше один автомат Калашнікова. Першими про це повідомив Telegram-канал "Посмотри, брехня?", а вранці 1 грудня інформацію підтвердив канал "МотолькоПомоги", передають Патріоти України.

За свідченнями очевидців, з військового об'єкту втекли троє-четверо російських вояк. Інцидент стався вдень у середу на полігоні "Обуз-Лісновський". За уточненими даними, утікачів, ймовірно, було троє. Один з них - Максим З. 1996 або 1997 народження.

Товариші по службі росіян-втікачів підтвердили низці опозиційних Telegram-каналів, що троє осіб самовільно покинули полігон в районі 15:00 (по Мінську). Приблизно о 17:30 одного з росіян бачили під Барановичами на відстані 20 км від полігону. У самому місті з'явилися патрулі "військової комендатури".


У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....