Не хочуть воювати за миття унітазів у Криму і підвали "МДБ": Населення "ДНР" відповідає на заклик до мобілізації

Жителі тимчасово непідконтрольних територій Донецької області обурені «стратегією», запропонованою колишнім командиром підрозділу НВФ батальйон «Восток» Олександром Ходаковським, котра передбачає мобілізацію по одному чоловіку з кожної сім'ї ОРДО. Про це донеччани пишуть в соціальних мережах, зазначають Патріоти України.

«Наш ответ Ходаковскому: люди не хотят воевать на "бессмысленной войне“», — відзначають вони.
За словами авторів повідомлення, «за 6 с половиной войны население "ДНР" устало от неопределенности и лживых обещаний, и ждет конкретных решений от "власти“».
«Но, судя по заявлениям Ходаковского, ничего хорошего власть для граждан „республики“ не готовит», — обурені донеччани.
За їх словами, Ходаковський варто було б звернутися до шахтарів з проханням про захист, але він не може цього зробити, оскільки «шахтеры бастуют, потому что им не выплачивают нищенские зарплаты».
«Если зарплаты не платят, кушать нечего, образования и медицины нет, за что воевать? За что воевать? За чиновников, набивающих карманы? За невыплаты зарплат? За то что бы летом возили в Крым мыть унитазы в гостиницах? За отсутствие медицины? За подвалы МГБ?», — йдеться в повідомленні.
За словами авторів «если так будет дальше продолжаться, то народ скорее пойдет воевать против "ДHP", а не за "ДHP"».
«Оcтoчeртeло уже это все, в наглую издеваются и насмехаются. Какие конкретные цели этой войны… Семь лет воюем, чтобы по минским войти в Украину… Просветите, ради чего? Защищать "республику“ уже некому. Вот и ответ», — обурені люди.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...