Не контролюють ситуацію Конфлікти серед веж Кремля набиратимуть обертів, - представник ГУР Юсов

У Росії конфлікт між ФСБ і Міноборони РФ набирає обертів. Тепер і міністр оборони РФ Сергій Шойгу, і начальник генштабу Валерій Герасимов постійно мусять доводити, що в них "усе гаразд". Про це розповів представник української розвідки Андрій Юсов в ефірі телеканалу FREEДОМ, передають Патріоти України.

"Конфлікти серед веж Кремля і між жителями цих самих веж тривають. Це не новина. І набирають обертів — також не новина. Про руйнування вертикалі, на жаль, поки що рано говорити, але процес триває, він запущений", — сказав Юсов.

Він додав, що сам факт постійного обговорення можливого усунення Шойгу, безумовно, не допомагає його ефективній роботі на посаді. Тому конфлікти всередині РФ лише поглиблюються.

"І Шойгу, і Герасимов мають регулярно доводити, що в них усе гаразд. Тому знімають у РФ пропагандистські ролики, іноді змушені виїжджати все-таки кудись, аби показати, що вони контролюють ситуацію, і те, чим займаються. І якщо подивитись, послухати, і почитати тих самих "воєнкорів", які, звісно, не незалежні, а представляють інтереси частини мешканців тих самих веж Кремля, то критика Шойгу там не зупиняється і триває. Тому конфлікти будуть набирати обертів", — переконаний Юсов.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...