Не кожному так щастить: "Слуга народу" вніс у декларацію мільйони дивного походження

Компанії, які перераховували гроші народному обранцеві, мають одного власника й однакові юридичні адреси, хоча назви фірм різні.

Нардеп від партії "Слуга народу" Максим Павлюк задекларував 1 939 868 гривень як виграш у лотерею. Майже 2 мільйони гривень надійшло до нього на рахунок в один день (26 січня 2021 року), однак шістьма платежами від різних фірм. Про це повідомляється в Telegram-каналі PavlovskyNEWS, передають Патріоти України.

Зазначається, що компанії, які перераховували гроші народному обранцеві, мають одного власника й однакові юридичні адреси, хоча назви фірм різні. У Telegram-каналі додали, що пів року тому в електронній декларації Павлюка вже був запис про подібний виграш, але менший – на 900 тисяч гривень.

Відомо, що киянин Максим Павлюк пройшов до Верховної Ради під 102 номером у партійному списку "слуг". Він є заступником голови комітету з правоохоронної діяльності.

Повідомлення PavlovskyNEWS

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...