"Не лякайте Лукашенка": На росТБ назвали Білорусь частиною Росії, пропагандистці Скабєєвій довелося виправдовуватися

На російському телебаченні оголосили Білорусь частиною Росії. Через це путінській пропагандистці Ользі Скабєєвій довелося виправдовуватися, передають Патріоти України.

Конфуз, який видав справжнє ставлення Кремля до Білорусі, стався в ефірі пропагандистської програми "60 минут". Відповідне відео з’явилось у соцмережах.

Так, один із гостей студії заявив: "Білорусь – це ж Росія... Це ж Росія". Його спробував виправити ведучий Євген Попов, який зазначив, що Білорусь – це союзна держава.

"Так, союзна держава... Але це Росія. Це велика Росія", – продовжив гість студії. Після цього Скабєєва почала виправдовуватися і попросила "не лякати Лукашенка"."Не лякайте Олександра Григоровича", – сказала вона.

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...

Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...