Не лише Іран і КНДР: У ГУР розповіли, до яких країн РФ зверталася по допомогу зі зброєю

Росія зверталася до Ірану, Китаю та Північної Кореї з проханням надати зброю, яку б окупанти використовували для війни проти України. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю La Repubblica, передають Патріоти України.

За даними розвідки, РФ розраховувала отримати від згаданих вище країн патрони для реактивних систем залпового вогню "Смерч" та "Ураган".

Скібіцький зауважив, що продемонстрована суперсучасна зброя на військових парадах у РФ просто інсценізація, насправді в них її немає. А оскільки Москва не може сама виробляти високотехнологічну зброю, їй доводиться звертатися до інших країн.

"Вони також зверталися до Китаю та Північної Кореї, можливо, до Киргизстану, за поставками зброї, зокрема куль для РСЗВ - "Смерч" і "Ураган". Є країни, такі як Казахстан і Узбекистан, які допомагають Росії обходити санкції, продаючи їм американські та японські цивільні компоненти, необхідні для створення ракет", - повідомив він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...