Не лише Путін: Подоляк розповів, хто в Росії керує війною проти України

У Росії військовими діями окрім президента РФ Володимирв Путіна керують зокрема ще низка кремлівських чиновників, спецслужби, власники приватних військових компаній, а також очільник Чечні Рамзан Кадиров, передають Патріоти України.

Серед них усіх тепер шукають винного у провалах російських військових на війні в Україні. Про це повідомив радник Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

За словами Подоляка, військовими діями в Росії керують:

1. кремлівські клерки;

2. внутрішні спецслужби;

3. власники ПВК із в'язнів;

4. очільник Чечні;

5. Z-пропагандисти;

6. особисто Путін.

Радник ОПУ каже, що між перелічиними керівниками війни вже шукають винного у провалах армії РФ в Україні. "Павуки в закритій банці почали свою роботу з пошуку винного. Хтось не виживе…", - зазначає Подоляк.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...