Не лише Україна: Військовий експерт оцінив, як далеко готовий зайти Путін

Російський диктатор Володимир Путін і його поплічники абсолютно не приховують своїх планів щодо повернення контролю над східноєвропейськими країнами, включно з Німеччиною. Про це сказав військовий експерт, речник Генерального штабу ЗСУ 2014-2017 рр. Владислав Селезньов. Він зазначив, що українська армія захищає не лише безпеку України, передають Патріоти України.

Він наголошує, що недаремно наші німецькі партнери значно активізували свої зусилля щодо посилення військової компоненти.

"Всі розуміють, якщо ворог не отримає в Україні суттєвого ляпаса, то він працюватиме над тим, щоб взяти під контроль країни Балтії, Молдову, а далі рушити на Захід - на Польщу, Німеччину", - зауважив Селезньов. Він розповідає і про те, що співвідношення сил і засобів точно не на нашу користь.

"Те, що нам бракує снарядів, видно з нашої статистики. На один український снаряд, випущений на полі бою, припадає 5-7 ворожих. Отже, співвідношення сил і засобів точно не на нашу користь. Так сталося, тому що між серпнем і жовтнем ми отримали менше військово-технічної допомоги на 90% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Обсяги військової підтримки від наших партнерів зменшуються", - каже експерт.

Зокрема, партнери зволікають з наданням військової допомоги через низку причин. Утім, вони є недостатніми для того, щоб припинити постачання озброєння та військової техніки для потреб українських воїнів. "Тому що українська армія нині захищає не лише безпеку України. Наші воїни боронять безпечний простір щонайменше східної частини Європи", - наголосив Селезньов.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...