Не "Майдан-3": Експерт розповів про можливий хитрий план Кремля щодо України

Влада Росії сподівається на те, що зможе організувати в Україні заколот, але мова не йде про народне повстання, - це не "Майдан-3", передають Патріоти України.

Противник називає "денацифікацією" зміну влади в нашій країні силовим шляхом, і хоче встановити маріонетковий режим, і цей план в березні минулого року провалився, розповів військовий експерт, співдиректор програм зовнішньої політики, координатор міжнародних проектів Центру Разумкова Олексій Мельник в інтерв'ю виданню Obozrevatel.

"...Поки в Росії сподіваються на те, що вдасться підбурювати якісь внутрішні об'єктивні чи суб'єктивні протестні настрої і тим самим організувати заколот. Я не поділяю того визначення, про яке сказав президент (Володимир Зеленський, - Ред.) щодо "Майдану-3", хоча, можливо, це якась кодова назва. Це не "Майдан", не народний протест, а саме спроба заколоту", - сказав співрозмовник.

На його думку, можливості ворожих спецслужб не безмежні, тому РФ як і раніше буде робити ставку на фізичну окупацію столиці України Києва. "На сьогодні така загроза мінімальна, але ризики дуже високі", - попередив Мельник.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...