"Не мають жодної віри": Нетверезий Медведєв вибухнув образами через відмову Києва від "перемир'я"

Заступник голови Ради Безпеки РФ і колишній президент Росії Дмитро Медведєв висловився з приводу оголошеного Путіним так званого перемир'я на Різдво та відмови Києва його дотримуватися. передають Патріоти України.

У своєму Телеграм-каналі путінозамінник заявив, що "українцям була протягнута рука християнського милосердя на велике свято", але офіційний Київ її відкинув.

Медведєв сказав, що йому шкода людей, які втратили можливість сходити до церкви. "А ось свині не мають жодної віри та вродженого почуття вдячності. Вони розуміють тільки грубу силу і верескливо вимагають жратву від господарів. На цьому заснована дресура. І вона буде продовжена західними свинопасами", - написав заступник голови Радбезу РФ, назвавши українців "свинями", а Захід - "свинопасами".

Екс-президент Росії обурився заявами низки європейських політиків про неприпустимість такого перемир'я. "Ну, спадкоємці нацистів ніколи не шкодували ні людей, ні тварин. Їм не звикати...", — написав він і згадав главу МЗС Німеччини Бербок.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...