Не мав ніяких прав на офіційні заяви: Секретар РНБО Данилов зрікся заяв свого радника Сивохи через скандал "з ким війна на Донбасі" та "чий Крим"

Данилов відреагував на напад на Сивохо і відхрестився від заяв радника

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов засудив напад на Сергія Сивоху під час презентації Національної платформи примирення, і зазначив, що його радники не уповноважені представляти позицію відомства.

“Застосування фізичної сили, образи починаются там, де закінчуются аргументи. Це те, що сьогодні трапилось з Сергієм Сівохою під час проведення його заходу. Подібні дії є неприпустимими!”, – написав Данилов на своїй сторінці в Facebook.

Також він підкреслив, що Сивохо – один з його 11 позаштатних радників на громадських засадах, і ніколи не був уповноважений офіційно представляти позицію відомства щодо будь-яких питань.

При цьому Данилов зазначив, що у кожного з його позаштатних радників є своя власна позиція. ” І тому абсолютно робочою є ситуація, коли позиція моїх позаштатних радників або суттєво відрізняється від моєї позиції, або кардинально з нею розходиться, що трапляється постійно, але ці розбіжності не припиняють дискусію”, – додав секретар РНБО.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...