Не мав відношення до звичайних пасажирських рейсів: Літак РФ неочікувано здійснив посадку в Берліні

Російський літак зі спеціальним дипломатичним дозволом здійснив посадку в Берліні. Йдеться про російський літак Іл-96-300, який виконував нерегулярний рейс із Москви RSD 898. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Європейський Союз закрив свій повітряний простір для російських перевізників, нагадують Патріоти України.

"Як свідчить сайт для відстеження перельотів Flightradar24, російський Іл-96-300, який виконував нерегулярний рейс із Москви RSD 898, здійснив посадку в берлінському аеропорту BER близько 9-ї ранку за місцевим часом. Через три години він покинув аеропорт Берліна і близько 15:30 за російським часом очікується його посадка в аеропорту "Внуково", - пише видання.

Компетентне джерело підтвердило DW цю інформацію та зазначило, що йшлося не про звичайний пасажирський рейс, обслуговування якого належить до компетенції цивільного аеропорту BER. Про пасажирів чи вантаж літака поки що нічого не відомо.

Зауважується, що німецькому інформаційному агентству dpa речник військово-повітряних сил ФРН повідомив, що російський літак вилетів у суботу, 22 квітня, з Москви до Берліна зі спецдозволом.

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...