Не міг терпіти капітулянтську політику: Київ попрощався з героєм АТО-ООС Миколою Микитенком, котрий вчинив акт самоспалення (фотофакти)

Попри дощ вранці у суботу, 17 жовтня 2020 року, на Майдані Незалежності у Києві відбулася церемонія прощання з героєм війни з Росією Миколою Микитенком, котрий підпалив себе на Хрещатику на знак протесту капітулянської політики президента Зеленського, зазначають Патріоти України.

«Думаю, як буду горіти? Як Василь Стус ?! Досить сил довести, що Україна понад усе? Дістало !!! Вийдіть всі, побратими, як 24 числа, візьміть зброю в руки, і захистіть нашу рідну Україну!!!». Трохи раніше він же написав: «Підтримайте за всі мої гріхи!!! Слава Україні!!!", - писав за кілька годин до самопідпалу ветеран.

Фоторепортаж з місця події підготовлено Еспресо.TV.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...