Не Мішель Обама: Ось кого вважають найкращим кандидатом на заміну Байдену, якщо той відмовиться від виборів

У Білому домі, а також у Демократичній партії США вважають, що віцепрезидентка Камала Гарріс є найкращою альтернативою для заміни Джо Байдена, якщо він вирішить не брати участь у президентських виборах. У Штатах ще ніколи не обирали жінку президентом, передають Патріоти України.

Про це пише видання Reuters з посиланням на джерела в оточенні Байдена, Білому домі та Національному комітеті Демократичної партії. Співрозмовники журналістів кажуть, що Гарріс має найвищу впізнаваність серед усіх альтернатив і найвищий рейтинг серед демократів, яких можна серйозно розглядати як кандидата в президенти Штатів.

За інформацією Reuters, деякі впливові демократи запропонували як альтернативу Байдену губернатора штату Каліфорнія Гевіна Ньюсома, губернаторку штату Мічиган Гретхен Вітмер і губернатора Пенсільванії Джоша Шапіро.

За словами співрозмовників, 59-річна Гарріс, якщо її висунуть кандидаткою від Демократичної партії, отримає гроші, зібрані на кампанію Байдена, та успадкує інфраструктуру його передвиборчої кампанії.

Згідно з опитуванням Reuters, Гарріс відстає від Трампа всього на один процентний пункт – з 42% до 43%, відповідно, що є різницею в межах похибки опитування в 3,5 процентних пунктах.

Крім того, джерела розповіли, що вона вже пройшла національну перевірку і пережила інтенсивну перевірку з боку республіканців, а низка впливових демократів вірить, що Гарріс може перемогти Трампа, якщо Байден відступить.

"Вони провели випробування": Експерт розповів, що випускає оборонний завод в Іжевську і чим це загрожує ЗСУ

субота, 5 жовтень 2024, 23:40

РФ модернізують БпЛА типу "шахед", а також значно збільшують їх виробництво. Українські захисники мають бути готовими до того, що ці дрони стануть більшою проблемою, адже їх буде дедалі складніше збивати.Про це розповів авіаексперт Костянтин Криволап ...

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...