"Не може бути мирної угоди в обмін на території": Ліз Трасс потужно підтримала українців

Прем'єр-міністерка Великої Британії Ліз Трасс заявила, що Україна переможе. У жодній мирній угоді не може бути поступок українськими територіями. Про це прем'єрка заявила під час виступу на щорічній конференції Консервативної партії Великої Британії. Вона відбулася у Бірмінгемі, повідомляють Патріоти України.

Трасс впевнена у перемозі України

Британська прем'єрка зазначила, що український народ бореться не лише за свою безпеку. Це боротьба за свободу і демократію в усьому світі. "Незаконна анексія території України Путіним є лише останнім актом його кампанії з підриву демократії та порушення міжнародного права. Ми не повинні піддаватися тим, хто хоче угоди про продаж української землі", – наголосила Трасс.

Вона додала, що за ілюзію миру пропонують заплатити життями українців. "Ми стоятимемо з нашими українськими друзями, скільки б це не тривало. Україна може перемогти. Україна повинна перемогти. І Україна переможе", – заявила очільниця британського уряду.

Члени Консервативної партії відповіли гучними оплесками на слова міністерки. Трасс підсумувала, що президент Володимир Зеленський та український народ оцінять британську "солідарність з ними в цей дуже важкий час".

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...