"Не може існувати, якщо": У Росії зробили нову заяву про "мирний план" щодо України

У Кремлі заявили, що не сприймуть жодного мирного плану, якщо він не передбачатиме анексії "чотирьох нових регіонів". Під "новими регіонами" влада в Москві розуміє захоплені території Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей України, передають Патріоти України.

З відповідною заявою виступив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков під час спілкування з пресою 28 грудня. "Поки немає жодного мирного плану України, давайте почнемо з цього", – заявив спікер Кремля.

Пєсков додав, що нібито не може існувати "ніякий мирний план", який не враховує "сьогоднішніх реалій з російської території, із входженням до складу Росії нових регіонів – чотирьох". Він також повідомив, що президент РФ Володимир Путін 28 грудня проведе "міжнародну телефонну розмову".

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....