"Не можна буде використовувати все, що нам прийде": Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила мирні переговори з РФ

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова спрогнозувала мирні переговори щодо війни в Україні. Вона переконана, що їхні результати будуть відомими наприкінці весни. Про це вона розповіла на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

Яна Пасинкова передбачила, що ЗСУ дійсно отримають деяке озброєння від країн-партнерок, проте вона вважає, що все це не вдасться використати на фронті. "Не можна буде використовувати все, що нам прийде, бо це зашкодить домовленостям, переговорам, які грядуть і будуть і до кінця весни їхній результат ми побачимо", - прогнозує Яна Пасинкова.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...

Сподівалися "проскочити в дамки": На гарячій ділянці фронту росіяни раптово кинулу на прорив бронетехніку, в ЗСУ показали, що було далі (відео)

четвер, 9 травень 2024, 18:40

Командування окупантів вирішило, що настав вдалий момент тупцюванню малих піхотних груп у м'ясних штурмах поступитись лихій бронетанковій атаці. Українці погодились, що момент ворог обрав дійсно дуже вдало. Українські захисники знищили ворожу важку тех...