"Не можна домовлятися зі слабким": Росіяни починають лякати Зеленського

Для Росії можлива відставка Олексія Гончарука стане важливим сигналом, який свідчитиме про перехід президентства Зеленського у нову фазу.

Росія погрожує не домовлятися із Володимиром Зеленським, якщо він буде слабким президентом, тому що "ризик невиконання ним взятих зобов'язань лише посилюється". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал російського політолога і директора Центру політичної кон'юнктури (ЦПК) Олексія Чеснакова.

"Гончарук, звичайно, на чолі Кабміну – повне непорозуміння. От уже хто точно лох. Але проблеми української соціалки і економіки його наступник навряд чи вирішить, буде це Тігіпко, чи ще хто-небудь", – написав Чеснаков.

Він зазначив, що для Росії можлива відставка Гончарука стане важливим сигналом, який свідчитиме про перехід президентства Зеленського у нову фазу. "Чи буде це фаза простого ослаблення, чи якісної деградації? Подивимося. Не можна домовлятися зі слабким. Ризик невиконання ним взятих зобов'язань лише посилюється. Допомогти Зеленському все одно не вийде. Повернутися до колишніх ліній після компромісних кроків вже не вдасться", – написав один з неофіційних рупорів Кремля.

"Гуси" вищипали "Репейник": ГУР показало, як його бійці знищення новітньої антидронової РЛС окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 17:28

Головне управління розвідки Міноборони України повідомило про знищення новітньої російської антидронової РЛС Репейник. "Операцію провели бійці групи Гуси 9 спільно з підрозділом активних дій ГУР МО України. Переносну РЛС "рєпєйнік" росіяни почали поста...

Без зайвої "реклами": Італія долучилася до постачань Україні ракет Storm Shadow - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 17:14

Італія долучилася постачання ракет Україні. Йдеться про ракети SCALP EG/Storm Shadow. Про це міністр оборони Сполученого Королівства Грант Шеппс повідомив в інтерв’ю The Times. “Я вважаю, що Storm Shadow була надзвичайною зброєю. Велика Британія, Франц...