Не можна так з партнерами Медведчука: У Львові поліція била активістів, котрі блокували підприємство Козака

Сьогодні у Львові активісти “Національного Корпусу” провели акцію, заблокувавши підприємства депутата від ОПЗЖ Тараса Козака. Між протестувальниками і поліцією сталася сутичка, зазначають Патріоти України.

Як повідомив керівник львівського осередку “Нацкорпусу” Богдан Бордун, пікет відбувся на вул.Городоцькій, де зареєстровані підприємства “Будімекс”, “Капітал Плаза”, “Трансмонолітавто” та “Бетонбуд”. Учасники акції принесли шини та запалили димові шашки.

“Під час акції націоналістів оточили екіпіровані поліцейські у шоломах та з кийками, перешкоджаючи проводити блокування. Поліція тримала активістів HK в оточенні близько години. Частину активістів затримали”, – заявив Бордун.

Як зазначив активіст, сьогоднішній протест-продовження кампанії “Нацкорпусу” проти діяльності колаборантів на Львівщині, яка розпочалася 16 лютого.

Незважаючи на активну протидію учасників акції, правоохоронці припинили правопорушення. В результаті зіткнення травмовано четверо поліцейських, а шістьох активних учасників акції затримали.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Правоохоронці встановлюють причетних до побиття поліцейських. Їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.


Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...

Спроба трампістів затягнути процес не пройшла: Сенат США провів процедурне голосування щодо пришвидшення голосування допомоги Україні

середа, 24 квітень 2024, 2:35

23 квітня Сенат США підтримав скорочення процедури розгляду законопроєкту про фінансування військової та економічної допомоги Україні. 80 сенаторів підтримали клопотання лідера демократичної більшості в Сенаті Чака Шумера "про завершення дебатів", яке ...