Не можна залишати без уваги: У Пентагоні оцінили тривалість загрози від Росії для США та Європи

У Пентагоні вважають, що Росія під владою Путіна упродовж багатьох років становитиме загрозу для США та європейських союзників. В американському оборонному відомстві заявили про необхідність стримувати російську агресію та підтримувати оборонні можливості України. Про це йшлося у виступі помічниці міністра оборони США з питань міжнародної безпеки Селести Валлендер на слуханнях у Палаті представників, передають Патріоти України.

“Через одержимість Путіна Росія роками буде загрозою для безпеки Європи і США... Наша стратегічна мета в Україні полягає в тому, щоби після провалу Росії постала суверенна, незалежна, економічно життєздатна та демократична Україна, яка матиме засоби для стримування та захисту від подальшої агресії”, - наголосила представниця Пентагону.

Валлендер закликала законодавців схвалити законопроєкт із додатковим фінансуванням для України, оскільки без додаткової допомоги США у сфері безпеки російські агресори обстрілюють цивільні міста й критичну інфраструктуру по всій українській території та продовжують свій наступ на південному сході України.

Джерело: Укрінформ

Вже відомо про перші розстріли мирних жителів: У Вовчанську окупанти беруть цивільних у полон

четвер, 16 травень 2024, 12:52

У Вовчанську військові РФ беруть цивільних у полон, відомо про перші розстріли мирних жителів окупантами. Про це повідомив у четвер, 16 травня, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України. У повідомленні Клименка у Telegr...

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...