Не можна ж бути таким кон'юнктурником: "Ляпіс Трубєцкой" обурив шанувальників, назвавши Зеленського з Єрмаком "воїнами світла"

Музиканту-"бунтівнику" пригадали і його невиразну позицію, щодо масових протестів білорусів проти узурпації влади Лукашенком на нещодавніх виборах

Білоруський музикант і лідер групи BRUTTO Сергій Міхалок обурив шанувальників, назвавши президента Володимира Зеленського “воїном світла”. Відповідне фото він опублікував у себе в Facebook, зазначають Патріоти України.

Музикант і Володимир Зеленський зустрілися в Запоріжжі, куди глава держави прибув з робочим візитом. На оприлюдненому фото Міхалок зображений поруч із Зеленським, який тримає в руках диск альбому “Ляпіс 98”. Під фотографією Міхалок написав “Воїни світла”.

Подібна публікація обурила фанатів музиканта, так як пісня “Воїни світла” гурту Ляпіс Трубєцькой була одним з гімнів Революції гідності в 2014 році. На думку прихильників, Володимир Зеленський не гідний такого звання.

“Воїни світла – це ті, хто боролися до світанку і віддали своє життя за Україну. А це – випадкові дядьки, які очолюють Україну. Ви щось наплутали”, – пишуть користувачі, відзначаючи, що Міхалок став антигероєм власних пісень.

Слід зазначити, що фотографію з аналогічним підписом розмістив у себе в Instagram і сам Володимир Зеленський.

Нагадаємо, перед концертом в Одесі білорус Сергій Міхалок вперше і обурливо для багатьох прокоментував акції протесту в своїй рідній країні.

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...

НАБУ оголосило в розшук ексзаступника секретаря РНБО

вівторок, 16 квітень 2024, 19:15

У вівторок, 16 квітня, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого обвинувачують у зловживаннях під час закупівлі автомобілів для армії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ у ...