"Не можу казати, інакше це буде шоу": Залужний висловився про нібито новий наступ

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний заявив, що не може коментувати військові плани, інакше "це буде шоу", передають Патріоти України.

Пряма мова: "Це війна, я не можу казати, що я планую, що ми маємо робити. Інакше це буде шоу, а не війна, ціна якому – людські життя. Про це не можна казати в жодному разі".

Доповнено. Деталі: Крім того, видання попросило Залужного прокоментувати публікацію BILD з посиланням на джерела в німецькій розвідці про те, що Росія нібито має середньостроковий план захоплення українських територій.

Пряма мова: "Я не хотів би характеризувати цей процес, це не моя парафія. Там є люди, які за це відповідають, які мають цю інформацію".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...