"Не можуть бути проти президента": Зеленський прирівняв бунт мерів до сепаратизму

Бунт міських голів проти рішень центральної влади президент Володимир Зеленський ставить в один ряд із сепаратизмом. Це шкодить не президенту, а Україні, розповів Зеленський в інтерв'ю журналістам "Української правди", передають Патріоти України.

Він також відреагував на зауваження, що Кам'янець-Подільський на Хмельниччині чепурили перед його приїздом. "Під нас нічого не підмальовують. Ви ж знаєте: зараз вибори місцевої влади. Вони зараз підмальовують тільки під себе. Повірте мені, під нас вони можуть організувати якийсь невеличкий страйк", - сказав президент.

Він вважає, що не всі мери налаштовані проти нього, а ті, хто проти – подібні до сепаратистів, які руйнують цілісність держави. "Вони налаштовані не проти нас – і це не пафос, – а насамперед проти України. Вчора у мене була розмова з Леонідом Макаровичем Кравчуком... Не можуть мери бути проти президента, проти вертикалі влади. Це проти держави. Це чистий сепаратизм, який вони прикривають децентралізацією", - заявив Зеленський.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...