Не "миротворці"? Пашинян проговорився, як росіяни можуть втрутитися в конфлікт у Нагірному Карабасі

Ніколу Пашиняну в Нагірному Карабасі потрібні не миротворці, а бойові одиниці, солдати, які брали б участь в бойових діях.

За словами Пашиняна, Росія може брати участь в конфлікті в форматі "превентивних операцій проти бойовиків". Крім того, Пашинян в інтерв'ю російському "Інтерфаксу" прозоро натякнув, що не має наміру визнавати Нагорний Карабах азербайджанською територією, сказавши, що жителі регіону повинні мати право на самовизначення, повідомляють Патріоти України.

Про те, що участь Росії в карабаському конфлікті навряд чи обмежиться тільки військовими поставками для Вірменії, експерти говорили і раніше. Але передбачали, що російські війська будуть введені в Карабах під виглядом миротворців. Однак в реальності все виявилося трохи інакше.

Нікол Пашинян заявив про загрозу тероризму і заявив про намір боротися з ним за допомогою Росії. Виходить, Пашиняну в Нагірному Карабасі потрібні не миротворці, а бойові одиниці, солдати, які брали б участь в бойових діях. Втім, про миротворців Пашинян теж говорив, щоправда, не називаючи, кого саме він хотів би бачити в Карабасі в цій якості.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...