"Не на Мальдіви": Зеленський анонсував візит нардепів до бійців на передову на Донбасі

Народні депутати від партії "Слуга народу" в суботу, 21 жовтня, мають намір поїхати до українських військових на Донбас. Відвідають передову 120 народних обранців. Про це сказав президент Володимир Зеленський під час виступу перед народними депутатами у Верховній Раді 20 жовтня, передають Патріоти України.

"Я дуже радий, що завтра 120 депутатів партії "Слуга народу" поїдуть на Донбас. Не до Туреччини, не на Мальдіви, як колись. Депутати поїдуть на передову", - висловився Зеленський.

Нагадаємо, 6-7 серпня президент України Володимир Зеленський поїхав на Донбас, щоб перевірити режим повного та всеосяжного припинення вогню. За два дні глава держави проїхав понад 100 км лінії розмежування. Під час поїздки Зеленський спілкувався з українськими військовими.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...