Не на такий прийом чекали? У 70% окупантів із ленінградської бригади, яка воювала в Україні, виявили психічні розлади, - журналіст

Російські окупанти зі складу ленінградської бригади, які воювали проти України, поскаржилися на проблеми з психікою. Причиною стали великі втрати серед товаришів по службі. Ознаки такого посттравматичного синдрому виявили щонайменше у 70% особового складу. Про це розповів український журналіст Роман Цимбалюк у Facebook, передають Патріоти України.

Йдеться про військовослужбовців 25-ї окремої мотострілецької бригади, військова частина 29760, що базує у місті Луга Ленінградської області РФ. Усі вони брали участь у так званій російській "військовій спеціальній операції" на території "Л/ДНР" та України.

Після повернення на батьківщину, пише журналіст, у солдатів проявилися серйозні психічні проблеми, пов'язані з великими втратами особового складу. Зазначається, що "з метою відновлення психічного здоров'я" окупантів військове командування відправило до Луги групу лікарів-психіатрів із Санкт-Петербурга.

"Після проведення комплексного обстеження у 70% військовослужбовців 25-ї ОМСБр, які брали участь у бойових діях, виявлено симптоми посттравматичного синдрому", – додав Цимбалюк.

Українці в мережі пожартували з прочитаного, мовляв, яка "сумна" новина. Вони нагадали, що це одна з найрозгромленіших українськими захисниками бригад ЗС РФ, які вторглися на нашу територію. Також наголосили, що у разі повернення цих загарбників до України, ЗСУ охоче повторять окупантам "теплий прийом".

"А як щодо "можем повторіть"? Та і як ми розуміємо, там вся расєюшка потребує психіатрів", "Командир бригади на концерті Кобзона", "Які ранимі, ніжні хризантеми! А як же можемо повторити?", "І це ще про дію прокляття конотопських відьом нічого не доповіли", "Є класні обереги з чорнобильського лісу", "Та країна уся травмована. По голові", – наголосили підписнки.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...