Не на велосипеді. Ердоган "у кущах" та інші зручності: Що відомо про відпочинок Зеленського в Бодрумі (фото)

Ті, кому вдалося побачити високопоставленого туриста, розповідають, що він намагається не виділятися, ходить в майці, шортах, босоніж.

Володимир Зеленський на відпочинку у Туреччині. Фото: "Анадолу".

Обраний президент України Володимир Зеленський справив на співробітників п’ятизіркового готелю в Туреччині сприятливе враження. Про це повідомляє РІА Новости, передають Патріоти України.

Видання розповіло, що готель в 25 кілометрах від Бодрума, в якому з п’ятниці відпочиває Зеленський, являе собою справжнє містечко з численними “вулицями”, “провулками”, тупиками, багаторівневими переходами і загадковими куточками.

«Місце перебування Зеленського: це район самих шикарних вілл, приховуваних соснами, одна з вілл має назву “Президентська", – повідомляється в матеріалі.

Ті, кому вдалося побачити високопоставленого туриста, розповідають, що він намагається не виділятися, ходить в майці, шортах, босоніж. У футболках ходить і його охорона. Нових бодігардів, як розповів співробітник безпеки готелю, Зеленський не просив. Але йому надали.


“Причому не тільки традиційну, коли люди з навушниками у вухах, але “невидиму”: наприклад, ми з вами зараз на пляжі розмовляємо, а хтось з охорони може під виглядом відпочиваючого зараз тут стежити за ситуацією”, — сказав він.

За словами іншого працівника закладу, це перший візит до них «особи такого високого рівня».

«Перед його приїздом тут всі на вухах стояли, зустрічали його в аеропорту з кортежем. Крім того, у готелі на час його перебування працюють кілька осіб зі Служби безпеки президента Туреччини», — сказав він.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...