"Не наша справа": У Кремлі "відхрестилися" від відео страти "вагнерівцями" російського зека, який здався ЗСУ

У Кремлі "відхрестилися" від відео страти "вагнерівцями" російського зека, який здався ЗСУ

У Кремлі відмовилися коментувати відео зі стратою найманцями ПВК Вагнера завербованого туди раніше зека, який побував в українському полоні. На думку прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова, публічні вбивства, вчинені членами забороненої російським законодавством приватної військової компанії, не стосуються керівництва держави, передають Патріоти України.

Про це Пєсков заявив у коментарі російським пропагандистам. За його словами, гарантувати дотримання конституції РФ - "не справа" гаранта виконання положень цієї конституції.

Коли у Пєскова запитали, що Кремль може сказати з приводу поширеного кілька днів тому близькими до власника ПВК Вагнера Євгена Пригожина пабліками відео з жорстоким вбивством одного з найманців цієї "приватної армії" - той заявив, що це "не наша справа". "Ні, ми не маємо жодного коментаря. Ми не знаємо, що це, наскільки це відповідає дійсності, це не наша справа", – заявив Пєсков.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...