Не обійшлося без конфузів: Перша леді Олена Зеленська порушила президентський етикет (фото)

Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою відвідали Канаду з офіційним візитом, повідомляють Патріоти України.

Поки український гарант зустрічався з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, перша леді мала зустріч з міністром у справах дітей та жінок Джил Данлоп та парламентським секретарем Робін Мартін.

Для ділової зустрічі дружина президента обрала шовкову блузу золотистого кольору та брюки в бежевому відтінку. На обличчі Зеленської було мінімум макіяжу.

Пізніше президентське подружжя взяло участь у заході, присвяченому пам'яті загиблих від Голодомору у 1932-1933 роках. Перша леді відвідала зустріч в національному українському одязі - сукні-вишиванці синього кольору.

Багато хто із коментаторів помітив, що дружина Зеленського порушила президентський етикет. Для виходу жінка обрала босоніжки з відкритим мисом, що забороняє етикет першої леді.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...