Не оригінально, але патріотично: Від якого артиста фанатіє родина прем'єра Шмигаля

Донька прем’єр-міністра Дениса Шмигаля Анна розкрила секрет музичних уподобань родини очільника Уряду. Так, за словами дівчини, вони усією сім’єю люблять слухати Олега Винника. Перша пісня, яку почули, – «Молода вовчиця», повідомляють Патріоти України.

«Люблю увесь український шоу-бізнес, особливо коли вони випускають україномовні пісні, це дуже цінно, це рідкісні моменти, на жаль», – поділилася донька прем’єра із програмою «Світське життя».

20-річна Анна нещодавно закінчила «Львівську політехніку» з червоним дипломом, а цього літа вступає на магістратуру за іншою спеціальністю – «філологія, українська мова і література». «Бачу себе в українській освіті, вважаю, що це дуже цікаво, і це на часі, і вчителі, освіта – це важливо. Хочу з цим пов’язати своє майбутнє», – запевнила дівчина.


У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....