"Не параноик, а агент Кремля": У мережі бурхливо відреагували на скандал з Трампом на саміті G7

Президент США Дональд Трамп вступив у конфлікт зі своїми колегами з "Великої сімки", коли тема зайшла про повернення Росії в G7. Як зазначає західна преса, конфлікт стався ввечері в суботу, 24 серпня, під час вечері, повідомляють Патріоти України.

Джерела зазначають, що американський лідер наполягав на тому, що Росію слід повернути в G7, але його ідею підтримав тільки прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте. Прем'єр Японії Сіндзо Абе зберігав нейтралітет.

Не підтримали ініціативу Трампа прем'єр Великобританії Борис Джонсон, канцлер ФРН Ангела Меркель, прем'єр Канади Джастін Трюдо, президент Франції Еммануель Макрон і глава Європейської ради Дональд Туск.

"На цьому моменті обстановка почала загострюватися, якщо не сказати більше. Більшість лідерів наполягали на тому, щоб G7 залишалася спільнотою ліберальних демократій, і тому вони сказали Трампу, що не можна дозволити повернутися президенту Путіну, який не відповідає цьому", - зазначає джерело.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...