"Не перевалковий пункт для відпустки": У Фінляндії почнуть скорочувати кількість виданих росіянам віз

Обмеження щодо віз росіянам у Фінляндії почнуть діяти від вересня. Очікується, що кількість шенгенських віз громадянам країни-терористки скоротиться до однієї десятої від нинішнього рівня. Про це заявив міністр закордонних справ країни Пеккі Хаавісто, передають Патріоти України.

За його словами, у країні уповільнять процес видавання віз. Наприклад, виділять лише один день на тиждень для подання заяв росіян на туристичну візу.

"Насправді це може означати, що у понеділок ви можете подати заяву на отримання туристичної візи, а з вівторка по п'ятницю - на візу з сімейних обставин, навчання, роботи або з інших поважних причин", - пояснив міністр.

Хаавісто наголосив, що Фінляндія не може бути перевалковим пунктом для відпустки в Європі для росіян. "Після коронавірусу помітне збільшення турпотоку з Росії, коли ми намагаємося допомогти українським біженцям. Це недоречно, що Фінляндія стала перевалочним пунктом для відпустки в Європі", - наголосив він.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....