Не пережив зустріч з FPV-дроном: У Курській області вбито відомого Z-воєнкора та пропагандиста московських телеканалів

У Курській області РФ 7 серпня вбито російського "воєнкора" Євгена Піддубного. Як зазначається, "воєнкора" Піддубного було вбито в Курській області прямим попаданням FPV-дрона в автомобіль, передають Патріоти України з посиланням на Про це повідомляють російські Telegram-канали..

Одним із перших про загибель Піддубного повідомив депутат Держдуми від партії Справедлива Росія - Патріоти - За правду Михайло Делягін. Згодом про смерть пропагандиста стали писати й інші "воєнкори". Офіційного підтвердження цієї інформації наразі немає.

Останнім часом Піддубний викладав відео з Курської області, зокрема з Суджі, де тривають бої.

Піддубний був спеціальним кореспондентом телеканалів Росія-24 та Росія-1, а також вів Telegram-канал на 700 тисяч підписників. Останній допис у каналі Піддубного було опубліковано о 19:35 по Москві.

Нагадаємо, 6 серпня російські ЗМІ повідомили про спроби українських військових прорватися на територію Курської області РФ. Нині, за інформацією російських "воєнкорів", ЗСУ зайняли низку населених пунктів у Суджанському районі Курської області.

Міноборони РФ через добу після оголошеного російськими ЗМІ "прориву кордону" визнали просування ЗСУ в Курській області. Глава Генштабу РФ Валерій Герасимов заявив, що російські війська "зупинили просування противника" вглиб території.

Ситуація накаляється: Росіяни посилили обстріли у районі Вовчанська, можуть готуватися до штурмів, - ОТУ "Харків"

середа, 7 серпень 2024, 22:59

Російські війська посилили обстріли на Харківському напрямку, зокрема у районі Вовчанська. Крім того, окупанти зосереджують там сили й техніку. Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання "Харків", передають Патріоти України. "Від початку тижня в...

Не пережив зустріч з FPV-дроном: У Курській області вбито відомого Z-воєнкора та пропагандиста московських телеканалів

середа, 7 серпень 2024, 22:40

У Курській області РФ 7 серпня вбито російського "воєнкора" Євгена Піддубного. Як зазначається, "воєнкора" Піддубного було вбито в Курській області прямим попаданням FPV-дрона в автомобіль, передають Патріоти України з посиланням на Про це повідомляють...