"Не певен, що Бурба доживе до розслідування зриву спецоперації щодо "вагнерівців", - журналіст (відео)

Екскерівнику ГУР МО Василю Бурбі вже перешкоджають в участі в ефірах. Про це заявив екскерівник інформаційного управління СБУ, головний редактор сайту ОРД Станіслав Речинський у прямому етері програми "Борковський&Валевська. Політика", передають Патріоти України.

Речинський зауважив: "Я не певен, що Бурба доживе до розслідування зриву спецоперації із затримання "вагнерівців". Бурбі вже заважають приходити на ефіри: сьогодні під час ефіру його викликали на допит. Може бути, що він загине, адже це головний подразник зараз. Звісно, це все буде шите білими нитками, може, почекають певний час. Але всі ці люди, які піднімали тему зриву спецоперації, – в дуже великій небезпеці".

Журналіст додав, що Бурба також згадував підрив машини полковника розвідки Максима Шаповала та ще кілька терактів, які були проведені російськими спецслужбами щодо офіцерів. Він наголосив: "Ці офіцери були легендовані та були під охороною. А зараз ті люди, які брали участь у найбільше гострих операціях – не легендовані: номери машин та адреси відомі. Ситуація кричуща".

Джерело: Еспресо.ТV

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...