"Не подобається мені все це": У Рогозіна засвербіла поранена чуйка через українські БПЛА "Баба Яга", котрі демонструють нову тактику бою на Запорізькому напрямку

Росіянин не у захваті, що ці безпілотники стали дошкуляти загарбникам як вдень, так і вночі.

Сили оборони України атакують противника безпілотними літальними апаратами типу "Баба Яга" з тилу, а також використовують їх для розмінування.

Про це написав скандальний ексочільник "Роскосмосу" і російський військовий "радник" Дмитро Рогозін в Telegram. За його словами, "Баба Яга" активна як вдень, так і вночі. З настанням ночі дрони типу "Баба Яга" літають уздовж берега висохлого Каховського водосховища, намагаючись звідти заходити в тил ЗС РФ.

БПЛА "Баба Яга" скидають запалювальні боєприпаси на поля. Рогозін переконує, що українці нібито намагаються спровокувати пожежі на полях і в лісосмугах, щоб їх "розмінувати".

"Міни шиплять від вогню як котлети на сковороді. Військовим фахівцям така тактика ЗСУ має про щось говорити. Не подобається мені все це", - заявив Рогозін.

Реакція ворога на "Бабу Ягу"

Росіяни визнають, що Україна досягла значних успіхів у модернізації БПЛА такого типу. За словами екс-керівника "Роскосмосу" Дмитра Рогозіна, наша країна збільшила радіус дії та рівень непомітності таких БПЛА.

Обличчя "русского мира": На окупованих територіях "герої" СВО нападають на людей у поліклініках, - ЦНС

четвер, 4 липень 2024, 9:50

Жителі тимчасово окупованих територій України часто зазнають фізичного насилля від рук "героїв" СВО у поліклініках, адже в таких установах загарбники користуються пріоритетом в обслуговуванні, передають Патріоти України з посиланням на Центр національн...

"Ми знаємо...": Експерт пояснив, що стоїть за мирним планом Орбана, який той передав Зеленському

четвер, 4 липень 2024, 8:59

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час візиту до України передав Києву кремлівський меседж. Йдеться про його "прохання" припинити вогонь, щоб розпочати переговори, передають Патріоти України. Ситуацію для проєкту OBOZ.Talk прокоментував дипломат...