Не помітив автобуса: Мер Вознесенська за кермом потрапив у ДТП у рідному місті

Примітно, що обранець народу ховатися від закону та людей не став, як відомо хто

В Миколаївської області автомобіль Volkswagen Passat, за кермом якого був мер Вознесенська Євген Величко, зіткнувся з пасажирським автобусом. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП Миколаївської області.

“Сьогодні вранці на перетині вулиць Берегового і Черняховського у Вознесенську сталося зіткнення автомобілів Volkswagen Passat і пасажирського автобуса”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в результаті аварії 32-річний Величко отримав травми, водій автобуса не постраждав. Під час встановлення обставин ДТП стало відомо, що в салоні автобуса перебували діти, їх до приїзду поліцейських забрали дорослі. За попередньою інформацією, з дітьми все гаразд.

Заведено кримінальну справу за статтею “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”. Поліцейські з’ясовують обставини аварії і просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про те, що трапилося, повідомляти правоохоронцям.

Величко розповів по телефону “Вознесенському віснику“, що аварія сталася через те, що в момент повороту машини сонце його засліпило і чоловік не помітив автобуса.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...