"Не Порошенко чотири рази ухилявся від повістки": У "ЄС" відреагували на підозру екс-президенту України (відео)

Депутат від партії "Європейська солідарність" Артур Герасимов виступив із терміновою заявою після повідомлень про оголошення підозри Петру Порошенку, передають Патріоти України.

Нардеп вважає, що президент Володимир Зеленський та його команда навмисне обрали момент закордонного відрядження Петра Порошенка. "Замість того, щоб зміцнювати оборону країни, Зеленський посилює переслідування опозиційної партії", - прокоментував Герасимов.

Він нагадав, що з 2014 року, під час президентства Порошенка, українська армія звільнила дві третини Донбасу від окупантів, країна отримала безвіз і Томос, Угоду про асоціацію з ЄС та енергетичну незалежність від Росії. "Якщо Зеленський при цьому таврує його як "державного зрадника", то хто тоді сам Зеленський? Не Порошенко, а Зеленський знімав кіно в Москві і робив фото на Красній площі, коли "зелені чоловічки" захоплювали Крим... Не Порошенко, а Зеленський чотири рази ухилявся від повістки", - заявив Герасимов.

Він також нагадав про скандальну спецоперацію "вагнергейт", у якій підозрюють руку Кремля та зрадників з Офісу президента. За версією Герасимова, Зеленський нібито шукає будь-які можливості для підвищення рейтингів. "Порошенко повернеться. Але повернеться за власним графіком, а не за сценарієм новорічних відосиків Зеленського", - резюмував Герасимов.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...